Hotel Circuit Polonia (Zakopane-Cracovia- Auschwitz- Varsovia-Czestochowa- Katowice)2018 - Autocar

CIRCUITE / CIRCUITE AUTOCAR POLONIA

Descriere hotel

Circuit Polonia Zakopane - Cracovia - Auschwitz - Varsovia - CZESTOCHOWA - Katowice

Bonus-Excursie la Bratislava!

Pret : 325 Euro/persoana

Plecari: 06.06.2018; 14.08.2018; 16.10.2018 (autocar 7 zile / 6 nopti)

Imbarcari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad si localitatile de pe traseu.

Ziua 1: Bucuresti – Budapesta (850 km)
Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 04:30 si plecare (ora 05:00) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).Vom ajunge in Budapesta in cursul serii,in functie de formalitatile vamale.Ne cazam la hotel 3* in Budapesta.

Ziua 2: Budapesta-Zakopane-Cracovia ( 480 km)
In cursul diminetii, dupa micul dejun, plecare spre Polonia. Sosire după amiază în Zakopane, capitala de iarnă a Poloniei, situată într-o vale aflată la poalele munților Tatra. Popas si tur al statiunii Zakopane, renumită pentru arhitectura sa din lemn și tradițiile folclorice. Ne continuam drumul spre Cracovia. Cazare la hotel 3* in Cracovia.

Ziua 3: Cracovia-Excursie la Auschwitz-Cracovia
După micul dejun, transfer in centrul orașului și turul ghidat al orasului Cracovia. Castelul Wawel: Catedrala, Castelul Regal - fostă reședință a regiilor polonezi, The Market Square, Sukiennice, Bazilica Sf. Maria (Altarul Veit Stoss), Colegiul Maius (cea mai veche clădire a Universitatii Jagiellonian), poarta Sf. Florian (parte a fortificatiilor orasului) si Barbicane (o cetate impresionanta). După-amiaza excursie la Auschwitz - Birkenau, lagărul nazist german.Tur ghidat cu ghid local în limba engleză inclus.Ghidul român este si el la dispozitia turistilor. Seara ne intoarcem la Cracovia. Optional cina intr-un restaurant local cu mancare tipica poloneza. (Pret: 30 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus).Cazare la acelasi hotel in Cracovia.

Ziua 4: Cracovia-Varsovia ( 300 km)
După micul dejun se face check-out și plecam spre Varșovia. Sosire după-amiaza la Varșovia, transfer in centrul orașului și turul ghidat. Vizitam orașul vechi: Castelul Regal, Columna lui Sismund, Catedrala Sf. Ioan, biserica Sf. Ana. Cazare la hotel 3* în Varșovia.

Ziua 5: Varsovia- Czestochowa-Katowice ( 315 km)
După micul dejun timp liber pentru cumpărături in Varsovia. Dupa ora 12:00 plecarea spre Czestochowa. Vizita la mănăstirea călugărilor paulini Jasna Gora. În incinta bisericii, într-o capelă specială, la loc de cinste, găsim icoana reprezentând Maica Domnului cu Pruncul Iisus Hristos, numită și Madona Neagră de la Częstochowa sau Fecioara de la Częstochowa, din cauza culorii înnegrite a feței și, în general, a întregii suprafețe pictate. I se atribuie acestei icoane numeroase minuni, inclusiv salvarea mănăstirii în timpul asediului de la Jasna Góra, ce a avut loc cu ocazia invaziei suedeze din secolul al XVII-lea. După vizitarea mănăstirii, plecare spre Katowice și cazare la hotel 3* in Katowice.

Ziua 6: Katowice-Bratislava-Budapesta ( 580 km)
Dupa micul dejun, ne continuam deplasarea spre Budapesta, iar pe traseu vom trece prin Bratislava, capitala Slovaciei. Tur panoramic de oras cu autocarul si oprire in centrul orasului.Scurt tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor.Ne continuam drumul si in cursul serii ajungem la Budapesta si ne cazam la hotel 3*. Pentru seara, optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer cu autocarul inclus).

Ziua 7: Budapesta-Bucuresti (850 km)
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

SERVICII INCLUSE:
 Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
 Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*.
 Cazare 2 nopti cu mic dejun in Cracovia la hotel 3*.
 Cazare o noapte cu mic dejun in Varsovia la hotel 3*.
 Cazare o noapte cu mic dejun in Katowice la hotel 3*.
 Tur panoramic si pietonal la Cracovia.
 Tur panoramic si pietonal la Varsovia.
 Tur panoramic si pietonal la Bratislava.
 Vizite la Zakopane, Auschwitz - Birkenau, Czestochowa .
 Ghid roman insotitor.

NU SUNT INCLUSE:
 biletele de intrare la obiectivele turistice;
 excursiile optionale;
 asigurarea medicala de calatorie.
 asigurarea storno

GRUP MINIM: 35 PERSOANE.
In situatia in care nu se realizeaza grupul minim de persoane, pretul se recalculeaza astfel:
-pentru un grup de 30-34 persoane,tariful se majoreaza cu 20 euro/persoana.
-pentru un grup de 25-29 persoane,tariful se majoreaza cu 30 euro/persoana.
-pentru un grup de 20-24 persoane,tariful se majoreaza cu 45 euro/persoana.


Tarife Oferta Generala

De la Pana la DBL ROOM SGL ROOM Tip masa Min nopti
17/10/2018 23/10/2018 54.16 € 77.00 € Mic - Dejun 6