Hotel BASTION

ROMANIA / Sinaia

Descriere hotel

Hotelul Bastion este situat pe domeniul regal al Castelului Peleş. Acesta oferă un restaurant care serveşte preparate româneşti şi internaţionale rafinate, un bar, o terasă şi parcare securizată.
Hotelul Bastion este o fostă reşedinţă regală de vară şi oferă camere elegante cu baie privată, fiecare amenajată diferit. Acestea sunt dotate cu un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, un minibar și conexiune gratuită la internet prin cablu.
Telecabina din Sinaia se află la 3 km, iar gara din Sinaia este la 1,5 km.

Camere hotel

Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata si cu vouchere de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances, si Sodexo - Turist pass)

Facilitati hotel

Tarifele includ mic dejun; Tarifele nu includ: Taxa promovare turistica Oras Sinaia: 2,5 % din tariful primei nopti de cazare; Taxa salvamont: 6 lei/ pers/ sejur. Cazare copii sau insotitori: - cazarea gratuita in aceeasi camera cu parintii pentru copiii de pana la 12 ani (unde nu necesita pat suplimentar). - Tarif de 40% din tariful / loc pentru copiii mai mari de 12 ani, cazati in aceeasi camera cu parintii (include pat suplimentar). - Tarif de 50% din tariful / loc pentru al treilea loc in camera.


Tarife Oferta Generala

De la Pana la Cam. Dubla Small Cam. Dubla Large Apartament ( 4 adulti ) Tip masa Min nopti
05/01/2019 22/12/2019 27.00 € 30.00 € 24.00 € Mic - Dejun 1