Hotel Dobrudja

Bulgaria / Albena

Descriere hotel

in zona centrala, la 150 m de plaja. Hotelul Dobrudja este cel mai inalt hotel din statiune (17 etaje) si este fara indoiala unul dintre simbolurile litoralului bulgaresc.

Camere hotel

Camerele şi apartamentele sunt mobilate confortabil, dispun de TV şi televiziune prin cablu, baie cu cadă, minibar, telefon. O parte din camere au balcoane sau aer condiţionat.

Facilitati hotel

restaurant principal, estaurant panoramic "Ciel Bleu", cafe-bar "Panorama", lobby bar, internet cafe, centru SPA medical, sala de fitness, piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, magazine, centru de prim ajutor, seif (contra cost), minibar (contra cost), garaj subteran (contra cost), servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. Albena este singura statiune din Bulgaria care dispune de un centru de hemodializa - parte a centrului de balneologie "Medica Albena". Posibilitatea practicarii turismului de congrese face din hotel un loc preferat pentru desfasurarea multor evenimente interesante. Locaţia sa centrala in complex este incă una dintre facilitatile atragatoare pentru toti oaspetii. Hotelul este dotat cu centru de congrese, 2 sali de conferinta de 250 si respectiv 30 locuri. - Sala "Atlantic" dispune de 250 de locuri cu diferite posibilitati de amenajare, sonorizare, cabine de interpretare simultana în 5 limbi, ecran mare, aer conditionat, fara lumina de zi, 2 intrari. - Sala "Pacific" - sala de consiliu cu 30 de locuri organizate în jurul unei mese ovale stationara, cabine de interpretarea simultana în 2 limbi, sonorizare, aer conditionat, 2 intrari, ecran - "Sala Roşie" - 110 locuri, cu diferite posibilitati de amenajare.

Descriere masa

Demipensiune


Tarife Oferta Generala

De la Pana la Camera Dubla cu balcon Camera Single cu balcon Camera Dubla fara balcon Camera Single fara balcon Apartament cu 1 dormitor cu AC Apartament cu 1 dormitor fara AC Apartament cu 2 dormitoare cu AC Apartament cu 2 dormitoare fara AC Dubla Economy Single Economy Tip masa Min nopti
14/09/2019 10/10/2019 21.50 € 27.50 € 19.00 € 25.00 € 62.00 € 55.50 € 83.00 € 74.00 € - - Demipensiune 1