Hotel Carnavalul de la Venetia 2019

CIRCUITE / CIRCUITE AUTOCAR VENETIA

Descriere hotel

CARNAVALUL DE LA VENETIA 2019

Bonus-tur de oras BELGRAD,ZAGREB,LJUBLJANA SI VIZITA LA PESTERA POSTOJNA!

Pret : 299 Euro/persoana

Plecare: 27.02.2019 (autocar 7 zile / 6 nopti)

Imbarcari din: Bucuresti, Piteşti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin si localitatile de pe traseu.

Ziua 1: Bucuresti – Belgrad (600 km)
Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 05.00 si plecare (ora 05:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Belgrad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3* in Belgrad.

Ziua 2: Belgrad – Zagreb ( 400 km)
Dimineata,dupa micul dejun, vom face un tur de oras Belgrad, capitala Serbiei, iar apoi ne vom continua drumul spre Zagreb. In cursul serii ajungem la Zagreb si ne cazam la hotel 3*.Optional, va propunem o cina intr-un restaurant traditional, cu program artistic, mancare delicioasa si un vin bun.(Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Ziua 3: Zagreb- Ljubljana- Trieste - Lido di Jesolo (370 km)
Dupa micul dejun, tur de oraș în Zagreb, capitala Croaţiei, renumită pentru parcurile sale verzi şi pieţele fermecătoare. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei. Aflată în inima Sloveniei, Ljubljana este un amestec fermecător de arhitectură medievală, parcuri uriașe și o atmosferă relaxantă ce te binedispune instantaneu. Tur de oraș în Ljubljana. Ne continuam drumul si in cursul serii ajungem la Lido di Jesolo si ne cazam la hotelul Grifone 3* sau similar. Timp liber la dispozitie.

Ziua 4: Carnavalul de la Venetia
Dupa micul dejun, transfer in centrul orasului pentru tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor.
Carnavalul de la Veneția este, fără îndoială, unul dintre cele mai renumite carnavaluri din lume. Costumele frumoase și măștile venețiene transformă orașul într-un mod magic. Evenimentul atrage cca. 3 milioane de vizitatori pe an, ceea ce îl face cel mai mare eveniment din Veneția. În fiecare zi, există posibilitatea de a participa la cel mai bun concurs de costume , care este deschis tuturor. Toți participanții isi prezinta costumele pe scena montata in Piata San Marco. Ne intoarcem in cursul serii si ne cazam la acelasi hotel din Lido di Jesolo.

Ziua 5 : Carnavalul de la Venetia
Dupa micul dejun pornim din nou spre Venetia. Carnavalul de la Veneția este o sărbătoare unică, suspendată între trecut și prezent, cu multe evenimente și nenumărate parade iconice. În fiecare an, carnavalul include sărbători ale căror istorie datează din vremurile Serenissima, cum ar fi celebrul zbor al vulturului sau binecunoscutul zbor al îngerului, pentru a numi doar câteva. Carnavalul din Veneția este cel mai bun exemplu al amestecului perfect de tradiție, cultură și divertisment, oferind atmosfera si distracție vizitatorilor de toate vârstele. Ne intoarcem in cursul serii si ne cazam la acelasi hotel din Lido di Jesolo.

Ziua 6 : Lido di Jesolo- Pestera Postojna-Budapesta ( 695 km)
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Budapesta, iar in drum vom opri la Pestera Postojna, fără îndoială unul dintre cele mai diverse sisteme de peșteri din lume. Cei 24 de kilometri de pasaje, galerii și săli magnifice oferă o experiență unică a lumii subterane.Dupa vizitarea pesterii, ne continuam drumul spre Budapesta.Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3*. Timp liber pentru relaxare.

Ziua 7 : Budapesta-Bucuresti ( 840 km)
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

SERVICII INCLUSE:
 Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
 Cazare o noapte cu mic dejun in Belgrad la hotel 3*.
 Cazare o noapte cu mic dejun in Zagreb la hotel 3*.
 Cazare 3 nopti cu mic dejun in Lido di Jesolo la hotelul Grifone 3* sau similar.
 Cazare o noapte cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*.
 Tur panoramic si pietonal la Belgrad.
 Tur panoramic si pietonal la Zagreb.
 Tur panoramic la Ljubljana.
 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu ghid roman insotitor.
 Vizita la Pestera Postojna.
 Ghid roman insotitor.

NU SUNT INCLUSE:
 biletele de intrare la obiectivele turistice;
 excursiile optionale;
 asigurarea medicala de calatorie.
 asigurarea storno


Tarife Oferta Generala

De la Pana la DBL ROOM SGL ROOM Tip masa Min nopti
28/02/2019 06/03/2019 49.84 € 72.33 € Mic - Dejun 6