Vilele Elenite

Bulgaria / Elenite

Descriere hotel

Hotelul Villas Elenite este situat intr-o zona pitoreasca, pe plaja. Vilele sunt distribuite in stil mozaic, in apropiere de plaja, astfel ca sunt avantajate de pozitie dar si de confortul sporit. Satul de vacanta Elenite prezinta o varianta de cazare alternativa potrivita pentru familii si grupuri de prieteni dar nu numai, sejururi in complexe de vile.

Camere hotel

In cadrul complexului exista: 212 vilute cu 2 etaje (424 camere). 35 vilute cu 3 etaje (105 camere). Toate camerele dispun de terasa, telefon, TV prin satelit, minibar, grup sanitar propriu cu uscator de par, aer conditionat . In camerele Family exista grup sanitar propriu cu cada de baie. Toate vilele au vedere spre mare.

Facilitati hotel

In cadrul complexului se regasesc mai multe restaurante: Restaurant Nessebar avad o capacitate de 320 locuri in interior si 80 de locuri pe terasa ofera servicii de masa all-inclusive, cuprinzand bucatarie internationala si traditionala. Restaurant Sozopol (100 locuri) se remarca prin bucataria traditionala bulgareasca deosebita si prin colectia impresionanta de vinuri alese. Pentru cina a la carte, este nevoie de rezervare. Irish Pub ofera un prilej de a petrece timpul in atmosfera prieteneasca. Lobby Bar, Pool bar, Mai exista o cafenea si un snack-bar. Alte facilitati si servicii: Spectacole in aer liber incepand cu orele 21.00. Discoteca pentru copii, specatacole pentr copii. Bar de noapte. Locuri de parcare pazite. Servicii medicale 24 ore/zi. Gradinita cu personal specializat. Piscina exterioara . Casa de schimb valutar. Magazin. Club internet. Parcare: 12 leva/zi, in limita disponibilitatilor, nu se poate rezerva din agentie. Gratuit: sezlonguri si umbrele pe plaja (in limita disponibilitatilor).

Descriere masa

All Inclusive


Tarife Oferta Generala

De la Pana la Camera Dubla - a 2-a linie Camera Dubla - prima linie Studio Vilele Royal - a 2-a linie Camera Single Tip masa Min nopti
11/09/2019 30/09/2019 30.00 € 35.50 € 41.00 € 53.25 € All Inclusive 1