Hotel Nereides - Hanioti

Grecia / Kassandra Hanioti - Halkidiki

Descriere hotel

Nereides se află în stațiunea de pe litoral Hanioti, în Halkidiki. Oferă unități de cazare în sistem self-catering. Are piscină în aer liber cu zonă cu hidromasaj și terasă cu șezlonguri. De asemenea, oferă piscină pentru copii.

Nereides se află în peninsula Kassandra, la doar 500 de metri de plaja Hanioti cu steag albastru. Centrul staţiunii Hanioti este la 250 de metri.

Fiecare cameră spațioasă și funcțională a Hotelului Nereides are baie, chicinetă și balcon sau terasă cu vedere la piscină și grădină. Dotările standard includ TV, cuptor cu microunde și prăjitor de pâine.

Nereides oferă mic dejun la barul de la piscină, iar gustări sunt disponibile pe tot parcursul zilei lângă piscină. De asemenea, puteți să savurați o gamă de cocteiluri și băuturi.

Zona din jur oferă munți cu vegetație și Golful Toroneos, cu apă albastră şi limpede. Multe magazine, sporturi acvatice și viața de noapte animată sunt ușor accesibile.

Aeroportul Macedonia din Salonic este situat la 92 km de proprietate.


Tarife Oferta Generala

De la Pana la Studio Standard Garden View Studio Standard Side Pool View Studio Premium Garden View Studio Premium Side Pool View Apartament 1 dormiror Pool View Tip masa Min nopti
21/09/2019 14/10/2019 26.00 € 31.00 € 28.50 € 29.50 € 36.50 € Fara Masa 5