Hotel Batihan Beach Resort

Turcia / Kusadasi

Descriere hotel

Localizare: Hotelul se afla pe malul marii la 7 km de centrul statiunii Kusadasi, la 75 km de de aeroportul Izmir si la 150 km de aeroportul din Bodrum. Se afla in apropierea Aquapark-ului.

Camere hotel

Camere: Hotelul a fost renovat complet in 2010 si dispune de 338 de camere. Standard: sunt dotate cu TV satelit (LCD), uscator de par, baie cu cada, telefon direct, seif (contra cost aproximativ 1 euro/zi), minibar (contra cost), aer conditionat centralizat, internet wireless, room service 24 de ore, serviciu de desteptare, balcon. Camerele pot fi cu vedere la mare sau cu vedere la gradina. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana. Family room: sunt formate din doua dormitoare cu usa de conexiune, dotate cu TV satelit (LCD), uscator de par, baie cu cada, telefon direct, seif (cu plata), minibar (cu plata), aer conditionat centralizat, internet wireless, room service 24 de ore, serviciu de desteptare, balcon. Au cu vedere la mare sau cu vedere la gradina. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana. Select Family room: sunt formate din doua dormitoare cu usa de conexiune, dotate cu TV satelit (LCD), uscator de par, baie cu cada, telefon direct, seif (cu plata), minibar (cu plata), aer conditionat centralizat, internet wireless, room service 24 de ore, serviciu de desteptare, balcon. Au vedere la mare sau cu vedere la gradina. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana. Select Family pool room: sunt formate din doua dormitoare cu usa de conexiune si un living cu o canapea, dotate cu TV satelit (LCD), uscator de par, baie cu cada, telefon direct, seif (cu plata), minibar (cu plata), aer conditionat centralizat, internet wireless, room service 24 de ore, serviciu de desteptare, balcon. Sunt cu iesire la piscina. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana.

Facilitati hotel

Facilitati: Fara plata - internet WI - FI, parcare, sali de conferinta, Cu plata - masaj si peeling, room service, centru spa, centru de infrumusetare, magazine, coafor, servicii spalatorie, servicii medicale la cerere.

Descriere masa

Restaurante si baruri: Restaurantul principal - mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina si cina tarzie - in sistem bufet deschis. Kumsal restaurant - gustari intre mese. Inghetata intre 12. 00 - 24. 00. Restaurant Sunset A`la carte pe plaja pentru pranz si pentru cina (cina este cu plata). Baruri - Snack Bar, Lobby Bar, Sunset Bar pe plaja, Disco bar. Bauturile locale alcoolice si non alcoolice sunt gratuite. Bauturile de import si room service - ul sunt contra cost.


Tarife Oferta Generala

De la Pana la DBL STANDARD LAND VIEW DBL STANDARD SEA VIEW SGL LAND VIEW SGL SEA VIEW FAMILY SEA VIEW SELECT ROOM SELECT FAMILY ROOM SELECT FAMILY POOL ROOM Tip masa Min nopti
19/09/2017 15/10/2017 46.00 € 48.00 € 69.00 € 72.00 € 48.00 € 54.00 € 54.00 € 54.00 € All Inclusive 1