Complex TURISTIC LIDANA

ROMANIA / VAMA (SUCEAVA)

Descriere hotel

Pensiunea Rebeca - este cladirea unde este si restaurantul, formata din 8 spatii de cazare repartizate: 6 camere duble (repartizate pe 2 etaje, cate 3 camere pe palier), 1 apartament (format din 2 camere, una cu pat matrimonial si in cealalta canapea extensibila potrivita pt 2 adulti, balcoane individuale) si 1 suita (camera mansardata, cu pat matrimonial si o canapea potrivita pentru 1 adult sau 2 copii).
Vila Savel - este cladirea noua, avand la parter un living, format din 8 spatii de cazare repartizate: 2 camere duble si 1 camera tripla la parter fara balcon, 2 camere duble si 2 camere triple cu balcon la etajul I si o camera tripla minunata la et. 2 (ceva mai spatioasa).
Vila Zamfira- este cladirea noua, avand la parter un living, format din 7 spatii de cazare repartizate: 1 camera dubla si 1 camera tripla la parter fara balcon, 2 camere duble si 2 camere triple cu balcon la etajul I si o camera tripla minunata la et. 2 (ceva mai spatioasa).

Camere hotel

Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata si cu vouchere de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances, si Sodexo - Turist pass)

Facilitati hotel

- acces la piscină/saună/salină/sală fitness cu reducere de 50% din tarif (preț achitat 25lei/pers.); - sală bowling (2 piste) 30lei/oră/pistă; Pentru petrecerea timpului liber și agrement sunt disponibile următoarele: - biliard, air-hockey, tenis de masă, fussball, accesul se realizează cu ajutorul jetoanelor achiziționate de la receptie pentru suma de 2,5lei/fisă. - teren de sport cu gazon artificial, 30 lei/oră în timpul zilei și 40lei/oră pe timpul nopții


Tarife Oferta Generala

De la Pana la SINGLE DBL vila Rebeca DBL vilele Savel si Zamfira SUITA APARTAMENT Tip masa Min nopti
13/01/2019 22/12/2019 51.50 € 26.00 € 29.50 € 26.00 € 35.00 € Mic - Dejun 1