Aparthotel Kamelia

Bulgaria / Pamporovo

Descriere hotel

Apart-hotel Kamelia are o locație excelentă - există pârtii de schi chiar în fața hotelului. Cea mai apropiată stație de teleschi este la numai 250 m distanță, iar centrul stațiunii se află la aproximativ 1,5km distanță.

Camere hotel

Apartament cu 1 dormitor: Dormitor cu pat dublu sau paturi twin și un living cu o canapea extensibila dubla, încălzire centrală, bucătărie (masă cu scaune, frigider, cuptor cu microunde, tacâmuri și ustensile, filtru de cafea, prajitor de paine, inel de gătit, aspirator), TV, telefon, internet, uscator de par, parchet laminat sau podea cu gresie, faianta, baie cu cabina de dus, balcon și un șemineu. Apartament cu 2 dormitoare: 2 dormitoare cu pat dublu sau paturi twin și un living cu o canapea extensibila dubla, încălzire centrală, bucătărie (masă cu scaune, frigider, cuptor cu microunde, tacâmuri și ustensile, filtru de cafea, prajitor de paine, inel de gătit, aspirator), TV, telefon, internet, uscator de par, parchet laminat sau podea cu gresie, faianta, baie cu cabina de dus, balcon și un șemineu. Apartament cu 3 dormitoare: 3 dormitoare cu pat dublu sau paturi twin și un living cu o canapea extensibila dubla, încălzire centrală, bucătărie (masă cu scaune, frigider, cuptor cu microunde, tacâmuri și ustensile, filtru de cafea, prajitor de paine, inel de gătit, aspirator), TV, telefon, internet, uscator de par, parchet laminat sau podea cu gresie, faianta, baie cu cabina de dus, balcon și un șemineu. Fierul si masa de calcat pot fi inchiriate de la receptie. Halatul de baie poate fi inchiriat de la receptie, contra cost.

Facilitati hotel

seif (contra cost), room service (contra cost), wifi in zonele public, spatiu pentru depozitarea echipamentului de ski, lobby bar, restaurant principal, gratar, mehana, sala de conferinte, loc de joaca in aer liber multifunctional. Gratuit: piscina interioara, fitness, spatiu pentru depozitarea echipamentului de ski, internet in cameră, Wi-Fi în hol. Contra cost: Tenis de masa, biliard, jacuzzi, saună, baie de aburi, tratamente SPA, masaj. Animale: Nu sunt permise. Parcare: parcare si garaj incalzit-gratuite pentru oaspeții hotelului.

Descriere masa

Fara masa/Mic Dejun/Demipensiune..


Tarife Oferta Generala

De la Pana la Studio Apartament cu 1 Dormitor Apartament cu 2 Dormitoare Apartament cu 3 Dormitoare Tip masa Min nopti
01/09/2019 30/11/2019 20.50 € 20.50 € 17.00 € 16.00 € Mic - Dejun 1