Afroditi Pansion Lefkada

Afroditi Pansion Lefkada

At Afroditi Pansion you will experience the most peaceful stay and charming atmosphere in the island of Lefkas.All rooms are renovated to offer our guests the ultimate sense of relaxation. Each one of the 18 rooms and studios has been designed with careful attention to receive the visitors in the most hospitable way. Every room features a comfortable and fully renovated bathroom with shower. In its own balcony , the visitor has the opportunity to share unique moments of calmness with their company.
CAZARE
de la
EUR5634EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Odyssey

Odyssey

Odyssey este un hotel placut administrat de o familie, intr-o gradina inflorita, situat pe o panta blanda, la inceputul strazii principale, in satul traditional grecesc Agios Nikitas, care este plin de taverne si restaurante populare. Din 1990, Odyssey ofera o experienta unica a ospitalitatii elene, cu designul minimalist al camerelor, mic dejun grecesc autentic, piscina in aer liber cu zone de relaxare si distractie la soare. Peste strada principala veti ajunge la plaja satului cu apa limpede, care se afla la aproximativ 150 m distanta. Alte plaje frumoase ale insulei, precum Pefkoulia sau Milos, sunt situate la doar cateva minute de mers pe jos; este posibil sa folositi un taxi cu barca.
CAZARE
de la
EUR5680EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii

KALYPSO - Agios Nikitas

Construit intr-un stil traditional, hotelul Kalypso este situat in statiunea Agios Nikitas, la 150m de plaja, cu vederi de neegalat la mare sau la dealurile verzi. Este format din 15 camere standard, 12 garsoniere si 4 apartamente, care, desi mobilate modest, primesc cu inima deschisa orice oaspete. Agios Nikitas este un sat de pe litoralul de pe coasta de vest a Lefkada, pitoresc si traditional, cu case construite din piatra care duc la una dintre cele mai frumoase plaje ale Marii Ionice. Este situat la 12 km de orasul principal Lefkas si la 30 km de aeroportul din Preveza.
CAZARE
de la
EUR6524EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Afroditi Pansion

Afroditi Pansion

The guest house comfort instead of a hotel! Guest house «Afroditi Pansion» is located in Lefkada. This guest house is located in 10 km from the city center. You can take a walk and explore the neighbourhood area of the guest house. Places nearby: Port of Argostoli.
CAZARE
de la
EUR6887EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Ionian Villas Lefkas

Ionian Villas Lefkas

A baggage storage service, a babysitting service, a childcare service and a laundry service are available. Wireless internet access allows guests to stay connected while on holiday. Guests arriving by car can park their vehicles in the car park.
CAZARE
de la
EUR21469EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii