LOCALIZARE
Kilindi Zanzibar este un resort compus dintr-o serie de camere de oaspeti de tip pavilion cu cupola alba. Toate unitatile de cazare sunt amplasate in 50 de acri de gradini tropicale luxuriante. Acest complex este o raritate in lumea hotelurilor de tip boutique de lux. Aeroportul International Zanzibar se afla la 1h15 min, de mers cu masina, departare de resort.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Servicii zilnice menaj
Servicii spalatorie/calcatorie (contra-cost)
Piscina principala de tip ,, infinity pool
Piscina privata pentru fiecare unitate de cazare a resortului.
Plaja privata
Gradina tropicala
Centru sporturi nautice: scufundari, caiac, snorkelling, pescuit.
Centru SPA: sala masaj/tratamente corporale in gradina tropicala. Se folosesc ingrediente naturale si retete traditionale.


CAMERE
Toate suitele au propria lor piscina. Baia este deschisa, de tip ,, rain shower pentru a evidentia uniunea omului cu natura. 
Ferestrele sunt fara sticla. Ele sunt inlocuite cu obloane traditionale din lemn, care permit brizei marii sa patrunda in intreaga incapere.
Unitatile de cazare includ: amplasare cu vedere la ocean, zona de relaxare, terasa cu zona pentru sezlong, acces Wi-Fi si servicii zilnice de menaj.


RESTAURANT
Resortul are un singur restaurant. Acesta se numeste Pano - Pano. 
Meniul este de tip ,, a la carte. 
La cerere: meniu special (conform dietelor personale).
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei.
Servicii room - service.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Bucuresti-Zanzibar Bucuresti - Zanzibar City (Stone Town); ; ; ; Avion Zanzibar-Mombasa-Bucuresti Zanzibar City (Stone Town) - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Kilindi Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

Verifica tarife si disponibilitate